Välkommen till Laholm

Med tolv kilometer sandstrand, Hallands största flod och massor av sjöar är det alltid nära till vatten i Laholms kommun. Nu har vi drygt 25 000 invånare och vi växer stadigt. Staden är Hallands äldsta med anor från mitten av 1200-talet.

Aktuellt

Sommarfrukostar vid Lagan

Sommarfrukostar vid Lagan

Publicerad den 16 juli 2019

Tisdag 23/7. Torbjörn Pettersson och Annika Janson har världen som arbetsplats. Han är ambassadör i Addis Abeba och hon är barnläkare. Det blir en spännande inblick i Afrika och Etiopien. Slutsålt men efterinsläpp beroende på vädret.

Kulturprogram i sommarlaholm

Kulturprogram i sommarlaholm

Publicerad den 14 juni 2019

Allsång och teater i Stadsparken, Mander på teckningsmuseet, och flera utställningar. Det är ett litet smakprov på vad som bjuds i sommarlaholm. Klicka på länken för att ta del av hela programmet.

Inget bevattningsförbud

Spara på vattnet

Publicerad den 3 juli 2019

Ännu inget bevattningsförbud men tänk på att vara försiktig med vattnet. Fyll tvätt- och diskmaskin innan de körs och samla upp vatten i duschen i väntan på varmvatten och återanvänd till annat. Klicka på rubrik för fler tips.

Sommarlovsprogram i Laholms kommun

Sommarlovsprogram

Publicerad den 29 maj 2019

Sommarlovslediga barn och ungdomar i åldern 6-20 år har mycket att välja på när läsåret är slut. Titta på programmet och se vad du är intresserad av.

Nyhetsarkiv

Turism

Evenemangskalendern ger dig många bra tips. Kolla in vad du vill göra eller är intresserad av.

Driftinformation

Kommunal anslagstavla

På anslagstavlan finns bland annat information om fullmäktiges sammanträden samt nämndernas justerade protokoll. Kommunal anslagstavla

Allmän info

Här hittar du bland annat information om hantering av personuppgifter, kontaktuppgifter, veckoannons och information om nationella minoriteter. Info

Lediga tjänster

Synpunkter, frågor, felanmälan

Laholm på andra språk

E-tjänster