Välkommen till Laholm

Med tolv kilometer sandstrand, Hallands största flod och massor av sjöar är det alltid nära till vatten i Laholms kommun. Nu har vi drygt 25 000 invånare och vi växer stadigt. Staden är Hallands äldsta med anor från mitten av 1200-talet.

Aktuellt

God man

Bli en vardagshjälte

Publicerad den 21 januari 2020

Vill du bli en vardagshjälte? Bli god man. Som god man eller förvaltare hjälper du en annan människa att bevaka sina intressen och sköta sin ekonomi.

Sms-påminnelse för tömning

Sms-påminnelse om tömning

Publicerad den 14 januari 2020

Har du glömt när flerfackskärlen ska tömmas? Med ett kostnadsfritt sms påminns du dagen före varje tömning. Och när tömningsdagar ändras, exempelvis inför storhelger, anpassas sms-påminnelsen till detta. Så gör det enkelt för dig, skaffa sms-påminnelse.

KF-möte med prisutdelning

KF-möte med prisutdelning

Publicerad den 18 december 2019

Ombyggnad av gamla Glänningeskolan, slopande av biodamm i Mellby och försäljning av värdepapper. Det var några punkter på en förhållandevis kort ärendelista. Efter förhandlingarna delades kommunala priser ut i fyra kategorier. Se mötet i webb-tv.

Vinternummer av Kultur & Fritid

Kultur & Fritid

Publicerad den 26 november 2019

Vinternumret av Kultur & Fritid har nu kommit ut, tidningen som tidigare gick under namnet Kultur & Nöje. Liksom tidigare sprids det till alla hushåll i Laholms kommun. Ta en titt i programmet och boka tid i almanackan för olika upplevelser. 

Nyhetsarkiv

Turism

Evenemangskalendern ger dig många bra tips. Kolla in vad du vill göra eller är intresserad av.

Driftinformation

Kommunal anslagstavla

På anslagstavlan finns bland annat information om fullmäktiges sammanträden samt nämndernas justerade protokoll. Kommunal anslagstavla

Allmän info

Här hittar du bland annat information om hantering av personuppgifter, kontaktuppgifter, veckoannons och information om nationella minoriteter. Info

Lediga tjänster

Synpunkter, frågor, felanmälan

Laholm på andra språk

E-tjänster