Välkommen till Laholm

Med tolv kilometer sandstrand, Hallands största flod och massor av sjöar är det alltid nära till vatten i Laholms kommun. Nu har vi drygt 25 000 invånare och vi växer stadigt. Staden är Hallands äldsta med anor från mitten av 1200-talet.

Aktuellt

Utställning i Stadshusgalleriet

Brag i Stadshusgalleriet

Publicerad den 30 oktober 2018

Annarchiv. Så kallar konstnären Anna Brag sin utställning på Stadshusgalleriet i Laholm. Ett passande namn, tyckte hon, eftersom utställningen öppnas samma dag som Arkivens dag äger rum, lördagen den 10 november.

Delårsrapport på kf-möte

Delårsrapport på kf-möte

Publicerad den 9 november 2018

Kommunens ekonomiska delårsrapport föranledde en hel del diskussioner på fullmäktige. Tyvärr uppstod tekniska problem med ljudupptagningen från webbsändningen. I slutet av den tredje punkten på dagordningen är ljudet tillbaks.

Medborgarservice i Stadshuset

Medborgarservice i Stadshuset

Publicerad den 6 november 2018

Medborgarservice finns i Stadshuset i Laholm. Hit är du alltid välkommen för att få snabb service och information i kommunala frågor. Här kan du även få hjälp med övrig samhällsinformation.

Det nya källsorteringssystemet

Det nya källsorteringssystemet

Publicerad den 19 september 2018

Den 1 oktober rullade de första flerfackskärlen ut i kommunen. Till julafton ska alla 8 500 villahushåll i kommunen ha fått sina nya flerfackskärl.

Nyhetsarkiv

Turism

Evenemangskalendern ger dig många bra tips. Kolla in vad du vill göra eller är intresserad av.

Driftinformation

Kommunal anslagstavla

På anslagstavlan finns bland annat information om fullmäktiges sammanträden samt nämndernas justerade protokoll. Kommunal anslagstavla

Allmän info

Här hittar du bland annat information om hantering av personuppgifter, kontaktuppgifter, veckoannons och information om nationella minoriteter. Info

Lediga tjänster

Synpunkter, frågor, felanmälan

Laholm på andra språk

E-tjänster