Du är här: Start / Allmän info / Laholms kommun i media

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Laholms kommun i media

Laholms Tidning som papperstidning distribueras en gång i veckan till samtliga hushåll. Hallandspostens tryckta utgivning omfattar sex dagar i veckan.

Hallandsposten, med lokalredaktion i Laholm och Halmstad som utgivningsort, är numera enda papperstidning som utkommer sex dagar i veckan. Pappersversionen av Laholms Tidning distribueras en dag i veckan till samtliga hushåll i kommunen. Därutöver publiceras dagligen artiklar på tidningens webbplats.

Laholms kommun bevakas också av P4 Radio Halland och SVT Halland.

Via nedanstående länkar kan du följa nyhetsrapporteringen i mediekanalerna.

Magasinstidning

Magasin Laholm ges ut med tre nummer per år.Det ges också ut en magasinstidning i Laholm, Magasin Laholm. Den produceras av MacMedia i samarbete med Laholms kommun. Bland annat via denna kanal marknadsförs kommunen.

Tidningen ges ut tre gånger per år och distribueras till alla hushåll i kommunen. I Magasinet kan man ta del av vad som händer i kommunen, hitta aktiviteter, boende, sevärdheter och få tips om affärer. Tidningen rymmer även reportage om bygden.

Via länken på denna sida kan du läsa samtliga nummer av tidningen.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: N2G
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan granskad den 3 februari 2020