Du är här: Start / Barn och utbildning / Coronavirus förskola/skola / Information förskolor

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Information förskolor

 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right).

للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين)

 

Publicerad 20-03-19 kl. 17:51

Frågor och svar

Eftersom vi har fått många frågor som gäller vår verksamhet i förskolor och skolor har vi skapat en sida med frågor och svar.

Där hittar du svar på några av de mest ställda frågorna från elever och vårdnadshavare. Allt eftersom fylls sidan på med ytterligare information. 

Länk till sidan "Frågor och svar"

V-klass

Vi har förstått att flera har problem med att logga in i Vklass. Vklass har meddelat att de har driftsstörningar gällande frånvarohanteringen, förmodligen utifrån en hög belastning. Har du problem med att logga in, ber vi dig kontrollera att inloggning görs enligt den instruktion som du finner i länk på denna sida. 

 

 

Publicerad 20-03-17 kl. 19.40 

Förberedelser för eventuell stängning av förskolor

Regeringen har idag den 17 mars informerat om att det kan komma att bli aktuellt med en stängning av förskolor. Barn- och ungdomsverksamhetens utgångspunkt är att vi i en sådan situation ska kunna tillgodose omsorg för barn till föräldrar med samhällsviktiga funktioner. I dagsläget pågår planering för sådan händelse.

Särskild information till föräldrar som har barn med 15-timmars vistelse 

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendation om att man ska hålla sig hemma om man känner sig sjuk, ökar behoven av vikarier i våra verksamheter. En önskan är att de föräldrar som har barn med 15-timmars vistelse låter sitt barn vara hemma. Detta för att kunna bemanna våra verksamheter utifrån den situation pandemin bidragit till. 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Lars Ingemarson
Sidan uppdaterad den 17 mars 2020