JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Förskola 1-5 år / Kommunala förskolor / Glänningesjö förskola

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Glänningesjö förskola

Glänningesjö är en förskola med fyra avdelningar i Laholm. Vår uppgift är att ta vara på upptäckarlusten, ge möjligheter och inspirera och utmana barnen att utifrån deras tankar och förutsättningar, gå vidare och tillsammans utforska och uttrycka mera med flera sinnen.

Arbetet sker projektinriktat utifrån barnens intresse, där lek, fantasi och nya erfarenheter ger en känsla av att  "jag kan och vi kan tillsammans".

Vi använder oss kontinuerligt av pedagogisk dokumentation för att utveckla vår verksamhet och för att ge barn och pedagoger möjlighet till reflektion.

Tryggheten är viktig. För att våga utforska, lära, uttrycka sig och ha roligt måste barnet börja skapa relationer genom leken. Därför är tiden "på golvet" viktig, där låtsasleken har sin början. Leken är förskolebarns viktigaste sysselsättning.

Vi har en helt fantastisk lärmiljö både inomhus/utomhus och i vår närmiljö som skogen, sjön och flertalet fotbollsplaner.

Maten som serveras är tillagad i förskolans kök.

Föräldrar är naturligtvis alltid välkomna att vara delaktiga i verksamheten.

 

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Jessica Stibe
Sidan uppdaterad den 25 mars 2020