JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Förskola 1-5 år / Kommunala förskolor / Grönkulla förskola

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Grönkulla förskola

Barn på Grönkulla undersöker ett igelkottsskinn.

Grönkulla förskola är centralt belägen i Laholm. Vi har en stor lummig uppväxt gård som inbjuder till många olika lekar. Hos oss är det nära till det mesta, som exempelvis Stadsparken och andra naturområden.

På Grönkulla finns fyra avdelningar: Bullen och Kringlan för de yngre förskolebarnen och Skorpan och Våfflan för de äldre.

Fika i Grönkullas lummiga gård.Tryggheten är viktig för både barn och föräldrar. Var och en ska känna att det finns en naturlig plats för dem och att allas tankar och synpunkter är viktiga. Föräldrar är alltid välkomna att vara delaktiga i verksamheten.

Vi anser att flera av barns förmågor är viktiga att stärka och utveckla, som kommunikation, ansvar, samarbete, kreativitet och reflektion.

Vi värdesätter barnens inflytande och lyssnar till vad de tycker och tänker och utvecklar deras tankar. Vi vill uppmuntra till nyfikenhet och upptäckarlust och skapa en känsla av "jag kan, jag vill, jag lär mig".

Vi använder oss av pedagogisk dokumentation för att utveckla verksamheten.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Jessica Stibe
Sidan uppdaterad den 25 mars 2020