JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Förskola 1-5 år / Kommunala förskolor / Junibackens förskola

Eldningsförbud

Eldningsförbud i Laholms kommun och i hela Halland från 1 juni 15.00

Läs mer om vad som gäller vid eldningsförbud 

Fire ban In the municipality of Laholm

Verbot der Verbrennung In der Gemeinde Laholm besteht derzeit ein Feuerverbot.

Please refer to www.laholm.se for updates and information.

Välkommen till Junibackens förskola

Junibackens förskola ligger beläget i Mellbystrand. Med närhet till både hav och skog har vi en fantastisk miljö runtomkring oss. Förskolan består av tre avdelningar. Pärlan, Snäckan och Krabban. På varje avdelning arbetar tre-fyra pedagoger. Vi samarbetar i hela huset vilket ger en trygg miljö för barnen. Då Junibacken ligger precis bredvid Mellbystrandsskolan har förskolan goda möjligheter att samverka med skolan inför övergångar till förskoleklass. Vi har även tillgång till den fina idrottshallen som ligger mittemot förskolan.

Vi värdesätter kontakten med föräldrarna och det är viktigt att de känner sig delaktiga och trygga med oss på förskolan.

Vår miljö, ute såväl som inne, är ständigt aktuell för oss och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla den. Vi är utomhus mycket och värdesätter därför att ha en spännande miljö som utmanar och stimulerar barnens lärande och utveckling.  

Vår innemiljö är även den föränderlig och tillsammans med barnen förändras den utefter deras intresse och vad vi arbetar med för tillfället.

Vi har en egen kock på Junibacken som lagar vår goda mat på plats. Att få känna dofterna under förmiddagen får oss att längta till lunchen.

På Junibacken inskolas barnen genom en föräldraaktiv metod. Tillsammans med föräldern får barnet möjlighet att vänja sig vid vår förskola i lugn och ro. Förälder och barn får lära känna andra barn och föräldrar och får även en inblick och förståelse för förskolans verksamhet.

Undrar ni något så ring oss gärna. Vill ni kommer och besöka oss är ni varmt välkomna men ring gärna innan och boka en tid så att vi kan planera ert besök och visa er runt.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Jeanette Lindqvist
Sidan granskad den 19 april 2022