JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Grundskola 6-16 år / Kommunala skolor / Parkskolan F-6

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Parkskolan F-6

Parkskolan i Laholm.

Mitt i Laholm, på höjden intill Stadsparken, ligger Parkskolan. Den är kommunens största skola för årskurserna F-6. Det centrala läget i staden gör att vi har nära till olika inrättningar, men även till den omgivande naturen och detta försöker vi nyttja i skolarbetet.

På skolan bedrivs undervisning med god tillgång till modern teknik och hjälpmedel. Vi har lärare med behörighet i alla ämnen, även de praktiskt estetiska ämnena och skolan har en egen specialpedagog. Vi hyser även en språkgrupp, där vi har en verksamhet som vänder sig till våra elever med annat modersmål.

Parkskolans fritidshem bedriver sin verksamhet från tidig morgon till kväll. Fritidshemmet är uppdelat i flera olika avdelningar. I samband med öppningar och stängningar, samt vissa lov, samordnas dock verksamheten.

Samverkar

Kunskap och kultur samverkar i vår vardag. Den mångfald som finns i vårt samhälle och därmed på vår skola, ser vi som en stor tillgång – det är något vi uppskattar och tar tillvara på. Med detta följer också att vi arbetar aktivt med respekt och förståelse för att människor är olika och har olika förutsättningar.

Parkskolan är en lugn och trygg skola, där vi strävar efter att möta elevernas nyfikenhet och kreativitet för att skapa lust till lärande. Välmående och trygga elever, med goda kunskaper, är det vi vill lämna ifrån oss.

Dokument

Dokumentet Plan mot diskriminering och kränkande är under revidering.

Skolans hemsida

Nyheter, schema, matsedel med mera hittar du på skolans hemsida

Länk till skolans hemsida

Se även www.grundskolalaholm.se

Kontaktuppgifter

Besöksadress: Engelbrektsgatan 6-8, 312 31 Laholm

Postadress: Laholms kommun, Parkskolan, 312 80 Laholm

Personalrum: 150 16

Fritids: Solen 150 08, Stjärnan 150 45, Raketen 150 11

Sjukanmälan: 010-888 70 50

Mejladress till samtlig personal är:
förnamn.efternamn@edu.laholm.se

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: DYZ
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Nadja Sahlin
Sidan granskad den 12 augusti 2019