Du är här: Start / Barn och utbildning / Grundskola 6-16 år / Satsningar i skolan / Lär- och pedagogisk plattform / Tidsplan

Tidsplan

Projektet kommer att genomföras på tre olika faser/steg.

  1. Behovsanalysen: Allt grundarbete som inriktar sig på det pedagogiska behovet av plattformen ska samlas och analyseras. Denna fas möjliggör delaktighet från olika användargrupper både internt och externt (pedagoger, vårdnadshavare, elever etc). För att tillhandahålla hög kvalité i behovsanalysen är synpunkter välkomna. Analysen kommer att utgöra en slutrapport, vilken blir ett underlag i upphandlingsarbetet.

  2. Upphandlingsarbete: I denna fas ska behovsanalysen förvandlas till en kravspecifikation. Avsikten är att behovsanalysen ska leda till olika funktioner som verksamheterna önskar av en plattform. Upphandlingen kommer att sker enligt lag om offentlig upphandling.

  3. Beslut: Utifrån hur resultat för utvärdering av inlämnade anbud, tar verksamhetsledningen beslut om vilken leverantör och system som uppfyller våra ställda krav. Ett beslut kommer att leda till implementering av systemet.
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Malin Andersson
Sidan uppdaterad den 26 juni 2015

Tidsplan