Du är här: Start / Barn & utbildning / Gymnasieskola

Osbecksgymnasiet

28 nyutbildade APL-handledare

 Anders Johansson, Skolverket, höll i trådarna.

Årets UF-mässa på Arenahallen Halmstad 

Den 5:e mars ställde Osbecksgymnasiet upp med ett 15 företag starkt startfält på årets UF-mässa.

Sustainable UF tog hem priset för årets Hantverkare med sin kub om Agenda 2030, med detta kommer de att åka upp till Stockholm 6-7 maj och representera Osbecksgymnasiet på SM.

Laga Ni Äta Vi UF tog hem priset för årets Monter med sin hemtrevliga miljö. Washing green UF blev nominerad för årets Innovation, med sin innovation om att tvätta bilen miljövänligt hemma. SOKO UF blev nominerade för årets Samhällsentreprenör med sin bok om hur unga i Laholm tänker. De tre företagen fick fina prispengar.

Många program

Osbecksgymnasiet har en stor variation av program som tar dig vidare till högskolan eller yrkeslivet. Du som har specialintressen kan utöver ditt program välja profiler som fotboll, musik, risk-och säkerhet eller språk. Vi har bibliotek, idrottshall och allt det som behövs för att en gymnasieskola ska fungera för alla.

Gymnasielärlingsanställning

Sedan hösten 2017 erbjuder Osbecksgymnasiet elever att söka Gymnasielärlingsanställning inom följande program: Industriprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Den skolförlagda utbildningen kommer att finnas kvar för dem som vill läsa detta. Lärlingsanställning innebär att man läser inne på skolan två-tre dagar per vecka och har sin undervisning ute på ett företag två-tre dagar per vecka. De första veckorna när man börjar skolan i augusti är man helt inne på skolan för en introduktion. Vid lärlingsanställning så är man anställd på företaget och får lön när man går i skolan. Låter detta som något för dig så kontakta oss.
Mer information finns även på: http://gymnasielarling.se

De nio vanligaste myterna om gymnasievalet

I höst ska cirka 110 000 elever välja gymnasieprogram. Det är lätt att bli stressad över gymnasievalet och orolig för att välja fel. Läs mer om de vanligaste myterna på skolverkets hemsida.

Kom och skugga!

Klicka här för att komma till anmälningsformulär

 

Vi är en riktig gymnasieskola!

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: W2M
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Martin Alexandersson
Sidan uppdaterad den 20 april 2018

Kontakt

Osbecksgymnasiet
Växel: 0430-15000 (kommunens växel)
Direkt: 0430-15522 (reception)
Skottegränd 3
312 31 Laholm

Media:     insta  #osbecksgymnasiet

E-post undervisande personal: förnamn.efternamn@edu.laholm.se

Övrig personal: förnamn.efternamn@laholm.se

STUDIEVÄGLEDNING

Hitta till oss - karta finns här

Aktuell information

Logga in