Du är här: Start / Barn & utbildning / Gymnasie- och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet

Osbecksgymnasiet

Många program

Osbecksgymnasiet har en stor variation av program som tar dig vidare till högskolan eller yrkeslivet. Du som har specialintressen kan utöver ditt program välja profiler som fotboll, musik, risk-och säkerhet eller språk. Vi har bibliotek, idrottshall och allt det som behövs för att en gymnasieskola ska fungera för alla.

Gymnasielärlingsanställning

Sedan hösten 2017 erbjuder Osbecksgymnasiet elever att söka Gymnasielärlingsanställning inom följande program: Industriprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet och Vård- ochomsorgsprogrammet. Den skolförlagda utbildningen kommer att finnas kvar för dem som vill läsa detta. Lärlingsanställning innebär att man from åk 2 läser inne på skolan två-tre dagar per vecka och har sin undervisning/sitt arbete, ute på ett företag eller i en kommunal verksamhet två-tre dagar per vecka. Vid lärlingsanställning är man anställd på företaget med lön. Låter detta som något för dig så kontakta oss. Mer information finns på: http://gymnasielarling.se

De nio vanligaste myterna om gymnasievalet

I höst ska cirka 110 000 elever välja gymnasieprogram. Det är lätt att bli stressad över gymnasievalet och orolig för att välja fel. Läs mer om de vanligaste myterna på skolverkets hemsida.

Kom och skugga!

Klicka här för att komma till anmälningsformulär

 

Vi är en riktig gymnasieskola

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Nyberg
Sidan uppdaterad den 6 november 2019

Kontakt

Reception Campus Laholm
Växel: 0430-155 22
Skottegränd 3
312 31 Laholm

Logga in