JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasieskolan och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Osbecksgymnasiet

Inställt öppet hus den 4 maj

Tyvärr måste vi ställa in öppet hus tisdagen den 4 maj. Delar av skolans lokaler drabbades av brand i söndags kväll. Vi behöver nu några dagar för att se över skadorna och säkerställa skolans lokaler så att vi så fort som möjligt kan starta undervisningen på skolan igen. 

Du kan fortfarande skugga

Är du intresserad av att ” skugga” en dag? Fyll då i en intresseanmälan via Osbecksgymnasiet.se . Vi kontaktar sedan dig och bokar in en dag då det passar. 

Vill du veta mer om våra program? Varmt välkomna till vår kampanjsida 2020/2021

Osbecksgymnasiet.se

På Osbecksgymnasiet möts entreprenörskap och kreativitet. Alla våra utbildningar har på olika sätt ett nära samarbete med verkligheten utanför skolan. Hos oss finns en väg ut i världen oavsett om elevens intresse är yrkeslivet eller fortsatta studier.

Din trygghet är viktig för oss på Osbecksgymnasiet och därför väljer vi att lägga om vårt öppet hus och kör en digital variant. Det betyder att hela öppet hus kommer att ske online där vi skapar digitala mötesytor med våra kunniga lärare och elever.

Profiler

På samtliga program finns möjligheten att välja till en profil. På så sätt kan eleven skräddarsy sin egen utbildning för att fördjupa sig i ett intresse eller skapa en grund för framtida arbete och studier. Profilerna är Performing Arts, London, Risk och Säkerhet, Idrottsspecialisering och Fotboll.

Skuggning

Alla intresserade elever är välkomna att komma på besök på det eller de program de är intresserade av, sk skuggning. Vi berättar då mer om programmet och det ges möjlighet att träffa våra nuvarande elever. Anmäl dig här

Mer information om skolan finns till höger (om ni besöker oss från en dator) eller när ni scrollar allra längst ner (om ni besöker oss från en mobil eller pad). 

Program

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: X7V
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Nyberg
Sidan uppdaterad den 21 januari 2021