JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasieskolan och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Osbecksgymnasiet

Öppet hus

Den 13 november 10.00 - 13.00 och den 9 december 17.00 - 19.00 öppnar vi dörrarna till Osbecksgymnasiet för dig som är intresserad av att börja hos oss. Vi står beredda med lärare och elever som berättar om allt det som ger möjligheter och vägar ut i världen. Välkomna!

Läsårsstart 2021

Från och med höstterminen 2021 kommer vi att lämna Vklass och gå över till Teams samt Skola24. Vi kommer att använda Skola24 för omdöme samt frånvaroanmälningar och ledigheter.

Från och med höstterminen kommer nyheter till vårdnadshavare och elever att publiceras på osbecksgymnasiet.se. Här kommer vi att publicera aktuell information under rubriken "Elever/ vårdnadshavare".

Elever kommer också att få information från skolledningen via en kanal i Teams.
Nyhetskanal Osbecksgymnasiet och denna kanal finns i Teams från och med augusti.

Läs mer om Osbecksgymnasiets läsårstider för de olika årskurserna på osbecksgymnasiet.se

Om Osbecksgymnasiet

På Osbecksgymnasiet möts entreprenörskap och kreativitet. Alla våra utbildningar har på olika sätt ett nära samarbete med verkligheten utanför skolan. Hos oss finns en väg ut i världen oavsett om elevens intresse är yrkeslivet eller fortsatta studier.

Profiler

På samtliga program finns möjligheten att välja till en profil. På så sätt kan eleven skräddarsy sin egen utbildning för att fördjupa sig i ett intresse eller skapa en grund för framtida arbete och studier. Profilerna är Performing Arts, London, Risk och Säkerhet, Idrottsspecialisering och Fotboll.

Skuggning

Alla intresserade elever är välkomna att komma på besök på det eller de program de är intresserade av, sk skuggning. Vi berättar då mer om programmet och det ges möjlighet att träffa våra nuvarande elever. Anmäl dig här

Mer information om skolan finns till höger (om ni besöker oss från en dator) eller när ni scrollar allra längst ner (om ni besöker oss från en mobil eller pad). 

Program

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna Ekelund
Sidan granskad den 24 september 2021