Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasie- och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet / Hallands bästa UF-företag - Prandium UF

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Hallands bästa UF-företag - Prandium UF

De stolta vinnarna i Prandium UF är Simone Rishede, Frida Håkansson och Måns Kristiansson.

Laholmsungdomarna på Osbecksgymnasiet fortsätter att visa sin företagsamhet. I går hölls årets regionala Ung företagsamhetsmässa på Arenahallen i Halmstad. Av 184 företag fanns det 10 företag från Osbeck som ställde ut, sålde varor och tjänster samt var med och tävlade i olika moment inom ramen för sitt Ung företagsamhet.

Årets UF-företag i Halland 2016 gick till Prandium UF från Osbecksgymnasiet, som tillverkar och säljer granolamüsli gjord på ekologiska råvaror, fritt från raffinerat socker. Som om detta inte var nog att vinna största priset, tog man även hem priset för "Årets hållbart företagande" och en 2:a plats för "Årets vara", priser som genererar företaget en plats i årets SM i ung företagsamhet som hålls i Stockholm i maj.

Fler pristagare

Det var inte enbart Prandium UF från Osbecksgymnasiet som plockade hem segrar och hedervärda nomineringar. Redan i februari utsågs "Årets marknadsförare" I am proud UF vilket gav företaget en egen reklamfilm som nu kan ses på TV4. Fireproof UF tog hem 2:a priset i "Årets webb".
I kategorin "Årets hållbara företagande" kom tre av fyra nominerade från Osbeck i form av I am proud UF, Prandium UF och AMP Board UF. I kampen om "Bästa monter" där alla 184 företagen på mässan var med och tävlade fanns Hagson UF och Fireproof UF bland de nominerade.

Det var otroligt glada och stolta ungdomar så väl som lärare och skolledning som deltog under hela dagen i går och i dag fredag blir det tårtkalas på skolan för att fira ännu en framgångsrik UF-mässa för Osbecksgymnasiet.
Nu fortsätter företagen att jobba innan det är dags att avveckla sitt företag, men innan dess är det några som ska åka till Stockholm och tävla för Osbecksgymnasiets-, Laholms- och Hallands räkning i SM för ungt företagande.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Nyberg
Sidan uppdaterad den 11 mars 2016