JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasieskolan och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet / Profiler

Profiler

På Osbecksgymnasiet kan du välja en profil oavsett vilket gymnasieprogram du väljer. Detta gör att du kan anpassa din utbildningen så att den passar just dig.

Om du är behörig och läser på ett yrkesprogram eller högskoleförberedande program på Osbecksgymnasiet kan du välja Fotbollsprofilen, Idrottsprofilen, Risk- och Säkerhet eller Perfoming Arts.

Londonprofilen  är möjligt för dig som går Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Här följer en kort sammanfattning, men gå in via länkarna för att läsa mer. 

Risk- och Säkerhetsprofilen

Du ges möjlighet att prova på hur räddningstjänsten olika verksamhet jobbar medan du samtidigt skaffar dig erfarenheter till ditt CV och öppnar utbildningsvägare.

Performing Arts profil

Om du är intresserad av musik, dans och/eller teater är detta en möjlighet att för dig att utveckla din scennärvaro medan du går på Osbecksgymnasiet. Det finns inriktning Scenkonst och inriktning Musik.

Londonprofilen

Ta chansen att plugga ditt andra år på samhällsprogrammet, naturvetenskapliga programmet eller ekonomiprogrammet i London. Skaffa dig internationella erfarenheter innan du avslutar dina studier på Osbecksgymnasiet.

Idrottsprofilen

På idrottsprofilen kan du gå två inriktningar. Idrott specialidrott (som ger dig möjlighet att utvecklas inom den idrott du resan utövar) eller Idrott gym (som låter dig lär dig mer om hur det är att träna på ett ett gym).

Fotbollsprofilen

På fotbollsprofilen får du hjälp av erfarna tränare att utvecklas som fotbollsspelare samtidigt som du går den gymnasieutbildning som passar dig.

Profil Djurskötsel

Profil Djurskötsel är en profil för dig som är intresserad av djur och djurvård. Du får kunskaper om djur, djurs beteende och behhov samt samspelet mellan djur och människa. 

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: 6P4
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna Ekelund
Sidan uppdaterad den 6 september 2020