JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasieskolan och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet / Profiler

Profiler

På Osbecksgymnasiet kan du välja en profil oavsett vilket gymnasieprogram du väljer. Detta gör att du kan anpassa din utbildningen så att den passar just dig.

Om du är behörig och läser på ett yrkesprogram eller högskoleförberedande program på Osbecksgymnasiet kan du välja Fotbollsprofilen, Idrottsprofilen, Risk- och Säkerhet, Padelprofilen, Film och Media eller Perfoming Arts.

Londonprofilen  är möjligt för dig som går Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Här följer en kort sammanfattning, men gå in via länkarna för att läsa mer. 

Profil Film och Media (NY)

På profilen Film och Media arbetas det kreativit med film, foto, ljud och text. Vi använder digitala och analoga verktyg och metoder som används i branchen just nu. 

Performing Arts profil

Om du är intresserad av teater, musik, sång, dans då är Performing Arts en profil för dig. 

Risk- och Säkerhetsprofilen

Du ges möjlighet att prova på hur räddningstjänsten olika verksamhet jobbar medan du samtidigt skaffar dig erfarenheter till ditt CV och öppnar utbildningsvägare.

Londonprofilen

Ta chansen att plugga ditt andra år på samhällsprogrammet, naturvetenskapliga programmet eller ekonomiprogrammet i London. Skaffa dig internationella erfarenheter innan du avslutar dina studier på Osbecksgymnasiet.

Idrottsprofilen

På idrottsprofilen kan du gå två inriktningar. Idrott specialidrott (som ger dig möjlighet att utvecklas inom den idrott du resan utövar) eller Idrott gym (som låter dig lär dig mer om hur det är att träna på ett ett gym).

Fotbollsprofilen

På fotbollsprofilen får du hjälp av erfarna tränare att utvecklas som fotbollsspelare samtidigt som du går den gymnasieutbildning som passar dig.

Padelprofilen

Padelprofilen vänder sig till dig som har ett stort intresse för din idrott och som vill utvecklas så mycket som möjligt. 

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna Ekelund
Sidan uppdaterad den 6 september 2020