JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasieskolan och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet / Profiler / Fotbollsprofilen

Fotbollsprofilen

Oavsett vilket program du går på Osbecksgymnasiet kan du välja fotbollsprofil. Vi tränar på skoltid två dagar i veckan med inriktning på teknik och spelförståelse.

Profilen är till för dig som tillhör en fotbollsklubb och tränar samt spelar matcher regelbundet. Om du vill satsa på både skola och fotboll är detta en profil för dig.

Vårt mål är att göra dig till en bättre fotbollsspelare samtidigt som du lyckas med dina gymnasiestudier. Vi tränar två gånger i veckan på skoltid, före lunch, med inriktning på teknik och spelförståelse. Vi har tillgång till utmärkta träningsfaciliteter med naturgräs på skolans område, två fullstora idrottshallar samt konstgräs på Glänninge park.

Du läser fotbollsprofilen under årskurs 1 och årskurs 2. Det finns sedan möjlighet att välja kursen pedagogiskt ledarskap med fokus på fotboll som individuellt val i årskurs 3

Rutinerad ledarstab

Osbecksgymnasiets fotbollsprofil har sedan starten 2005 alltid haft rutinerade och erfarna instruktörer. 

Kalle Björklund har mångårig erfarenhet av fotboll på högsta nationella nivå, både som tränare och spelare. Han innehar svensk fotbolls högsta möjliga tränarutbildning UEFA PRO DIPLOMA.

Joakim Wulff har allsvenska meriter somspelare från bl,a Elfsborg, Öster och Sirius. Innevarande säsong arbetar han som assisterande tränare i IFK Värnamo.

Kalle Björklund: Fotbollsutbildning steg 4. Tidigare verksam i bl a Brann, Örgryte, Elfsborg, Kalmar FF, Molde. Förbundskapten U-21 Som spelare: 12 allsvenska säsonger 3 SM-guld, 16 A-landskamper Kalle är närvarande vid alla fotbollspass.

Osbecksgymnasiet arbetar med en personlig uppföljning av varje fotbollselev. Osbecksgymnasiet arbetar med en personlig uppföljning av varje fotbollselev och följer upp fotbollselevens studieprestationer. Allt för att göra dig till en bättre fotbollsspelare samtidigt som du lyckas i skolan!

Vi satsar på både skola och fotboll! 

 

Kurser som ingår:

Idrott och hälsa 1, specialisering 100 p

Idrott och hälsa 2, specialisering 100 p

Med möjlighet att läsa Pedagogiskt ledarskap  (100 p) i årskurs 3

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: GMF
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna Ekelund
Sidan uppdaterad den 23 oktober 2020