Du är här: Start / Barn och utbildning / Gymnasie- och Gymnasiesärskola / Osbecksgymnasiet / Program och Profiler / Barn- och fritidsprogrammet

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Barn- och fritidsprogrammet

 

BF ger dig en grundläggande yrkesutbildning för arbete med människor i alla åldrar inom pedagogiska yrkesområden samt inom kultur- och fritidssektorn. Vi har inriktning pedagogiskt arbete.

Att arbeta i lag och samverka mellan olika yrkesgrupper är kännetecknande för dina framtida arbetsuppgifter. Vi vill därför göra dig medveten om hur du själv fungerar i grupp och om hur människor utvecklas. Pedagogik, psykologi och sociologi är viktiga ämnen på programmet.

Utbildningen i skolan och praktikperioderna bildar en helhet och ger kunskaper om de verksamheter som ingår i utbildningen samt deras funktion och roll i samhället. Exempel på yrkesutgångar är barnskötare, simlärare, elevassistent, personlig assistent etc. BF ger dig även en bra grund att stå på om du tänker läsa vidare t ex till förskollärare, lärare, fritidsledare eller något annat yrke där du kommer i nära kontakt med människor.

Välkommen till Barn- och fritidsprogrammet!

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annika Nyberg
Sidan uppdaterad den 18 oktober 2019

Kontakt

Birgitta Wessberg
Växel: 0430-15000
Direkt: 0430-151 48
Mobil: 0730 69 99 40
Skottegränd 3
312 31 Laholm

Vägledningscentrum
Växel: 0430-150 00
Direkt: 0430-265 00

Programblad

Sociala medier