JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Kulturskola

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Kulturskolan

Kulturskolan ställer om till distansundervisning from 5/11

I samverkan med Region Halland har samtliga halländska kommuner och länsstyrelsen enats om en gemensam hållning kring de nya lokala råden som Folkhälsomyndigheten beslutade om under tisdagen den 3/11. Genom denna gemensamma kraftansträngning från och med nu och tre veckor framöver kan smittspridningstakten bromsas.

Laholms kommun har därför likt i alla andra kommuner i länet att all undervisning på Kulturskolorna skall ske via distans från och med 5/11. Detta kommer att pågå initialt tills 24/11, men kan komma att förlängas.

Enligt Kulturskolans handlingsplan har lärarna på Kulturskolan en vecka på sig att ställa om undervisningen till distans. Kulturskolan är i full gång igen, fast via distans de 12/11, men i de flesta fall är vi igång redan.

Lärarna i respektive klass kommer att informera er hur undervisningen kommer att ske. 

Information kring coronaviruset och covid-19

I samband med covid-19 fattas beslut som berör Kulturskolan på Campus Laholm. Mer information om den allra senaste informationen hittar ni via denna länk - Information om covid-19

- - - - - - - - 

Välkommen till Kulturskolan i Laholm!

Kulturskolan är öppen för elever från förskoleklass tills det att eleven slutar gymnasiet. Det är en plats där de kan utveckla och stimulera sitt skapande och stimuleras till ett eget och aktivt kulturengagemang.

Till höger hittar ni en länk till katalogen med årets utbud.

 

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Cattis Ahlgren
Sidan granskad den 17 mars 2020