JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Kulturskola / Arkiv / Tidigare produktioner / Bamse / Sagoskogen / Var är Lisa?

Var är Lisa?

Älvan Silvertråd

Medan familjen ger sig av för att leta efter Lisa börjar trollen titta fram igen. Mitt i all lek och stoj hörs plötsligt häxans hemska musik. Alla blir rädda och försöker gömma sig medan räven snabbt hjälper alla barnen med ramsan. 

Men det är för sent. Det visar sig att trollbarnet "Trilla" har försvunnit. De letar överallt men kan inte hitta henne. Trollen blir förtvivlade och då kommer plötsligt människorna fram till deras glänta. Efter en liten diskussion bestämmer de sig för att hjälpas åt att leta efter barnen, både Lisa och Trilla. Trollet "Trulsa" följer med människorna vidare in i skogen emot sjön där älvorna bor.

Väl framme hos älvorna visar det sig att de har också blivit av med ett barn, älvan "Silvertråd", och samma hemska musik som trollen hörde, har även hörts vid älvornas sjö.
Vad är det egentligen som händer i skogen?
Mössen måste veta. Så som dom far fram hela dagen i jakt på mat kan dom inte ha undgått att lägga märke till underligheterna. En av Silvertråds systrar följer med för att fråga mössen om de har sett barnen.

          Älvorna dansar

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Cattis Ahlgren
Sidan granskad den 21 juli 2010