Du är här: Start / Barn och utbildning / Kulturskola / Övrig verksamhet / Musikprofilen

Information med anledning av coronavirus och covid-19

 

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Musikprofilen

Individuell profil Musik är till för dig som spelat ett instrument i många år eller för dig som är nybörjare. Det vi har gemensamt är att vi älskar musik.

Du kan välja profil musik oavsett vilket program du väljer att gå på Osbecksgymnasiet. Kulturskolans lärare ser till att du får en kvalitativ undervisning. Musikprofilen startar redan i årskurs 1.

Intervju

Vi har inga inträdesprov, men vi intervjuar dig för att försäkra oss om att du verkligen har ett grundmurat musikintresse och att du vill lägga ner den tid som krävs av dig, för att utvecklas musikaliskt.

Uppträde

Vid ett flertal tillfällen spelar och sjunger vi inför publik, både solistiskt och i grupp. Detta gör att du får en god scenvana.

Det här innehåller profilen

Enskild undervisning på ditt instrument en gång i veckan. Vi jobbar praktiskt och teoretiskt med ditt instrument/sångröst.

En lektion/vecka estetisk kommunikation. Vi jobbar tillsammans med olika musikprojekt.

En ensemblelektion/vecka, Alla årskurserna i Musikprofilen spelar och sjunger tillsammans.

En gång per termin ska du göra ett uppspel på ditt huvudinstrumen inför publik.

Varje kurs är 100 poäng. Dessutom kan du välja till mer musik på det individuella valet.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Cattis Ahlgren
Sidan uppdaterad den 5 oktober 2018

Kontakt

Piano/Träblås/Musikprofil

Håkan Nilsson
Direkt: 0430-150 26