JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Öppna förskolan

Laholms kommuns arbete med covid-19

Klicka här för att ta del av uppdaterad information

Öppna förskolan

Välkomna till Öppna förskolan på familjecentralen i Laholm. Öppna förskolan är en mötesplats för familjer med barn 0-5 år. Verksamheten är kostnadsfri.

Öppna förskolan är en pedagogisk verksamhet. Barnen, tillsammans med de vuxna man har med sig, får möjlighet att lära och utvecklas i en rolig och stimulerande miljö, där lek och skapande ges stort utrymme. De vuxna får möjlighet till kontakt och gemenskap med andra barnfamiljer samt pedagoger som finns i verksamheten.

Under rådande omständigheter är vår vanliga verksamhet inställd. Vi hänvisar därför till vår Facebooksida: Familjecentralen i Laholm

Detta är vår snabbaste väg att nå er med information och nyheter i vår verksamhet, men också tips och idéer och annat som ni kan tycka är intressant.

Ring oss gärna!
Smått eller stort, eller bara för att prata bort en stund. Vi finns här för er! Våra kontaktuppgifter finns till höger (På dator) eller nedan (på i-pad eller mobiltelefon).

Maria, Lena och Lotta

Följ oss på vår Facebooksida
Familjecentralen i Laholm

Nu under corona sker ibland snabba förändringar i verksamheten så följ oss på Facebook där vi  fortlöpande lägger ut ny information. Ni kan även ringa oss om ni vill.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Malin Carlsson
Sidan uppdaterad den 10 februari 2021