Du är här: Start / Barn och utbildning / Studie- och yrkesvägledning / Grundskolan / Prao / Intresseanmälan för prao

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Intresseanmälan för prao

Har ditt företag eller organisation möjlighet att ta emot praoelever? Anmäl ditt intresse till oss och var med och påverka framtidens arbetskraft.

Nästa praoperiod är vecka 11 (Veingeskolan), 12 (Våxtorpsskolan) och 14 (Lagaholmsskolan).

Anmäl ditt intresse i formuläret längre ner på denna sida. När du gjort det kontaktar vi dig för mer information. 

Hantering av personuppgifter

Informationen i nedanstående formulär samlas in av barn- och ungdomsnämnden, vilken också är personuppgiftsansvarig. Uppgifterna hämtas in för att kunna administrera praktikplats till elever och raderas efter genomförd aktivitet.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta barn- och ungdomsnämnden. Observera dock att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Som registrerad hos barn- och ungdomsnämnden har du rätt att begära ut information gällande uppgifter vi har om dig eller för att begära rättelse av dina personuppgifter. Eftersom kommunens verksamhet omfattas av tryckfrihetsförordningen, lag om offentlighet och sekretess samt arkivlagen begränsar detta din rätt till radering samt reglerar utlämnande av allmän handling.

Vad gäller behandling av personuppgifter kan du läsa mer på www.laholm.se/gdpr. Du kan även vända dig till Laholms kommuns dataskyddsombud eller Datainspektionen om du exempelvis anser att behandlingen är felaktig eller om du inte är nöjd med de åtgärder som vidtas.

Kontaktuppgift till barn- och ungdomsnämnden: barn.och.ungdomsnamnden@laholm.se

Kontaktuppgift till dataskyddsombudet:
dataskyddsombudet@laholm.se

Intresseanmälan för prao
Vi kan ta emot praoelev följande vecka/veckor. Flera val är möjliga. (Obligatoriskt fält)Jag samtycker till att ovanstående personuppgifter förvaras hos barn- och ungdomsnämnden. (Obligatoriskt fält)
 
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Monika Hellberg
Sidan uppdaterad den 28 januari 2020