JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Barn och utbildning / Vuxenutbildning / Utbildningar / Yrkesutbildningar / Badmästare

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Badmästare

 

Den här utbildningen riktar sig till dig som tycker om att möta och arbeta med människor, vill ha varierade arbetsuppgifter och stortrivs i vatten.

Våren 2020 startar en ny lärlingsutbildning med inriktning Badmästare. Utbildningen innehåller kurser på gymnasial nivå där både teori och praktik varvas. Minst 70% av utbildningen kommer vara verksamhetsförlagd till en badanläggning. 

I utbildningen kommer du bland annat få lära dig hjärt- och lungräddning, prioritera enligt L-ABCDE och poollivräddning. Du kommer även få en simlärarutbildning och utbildning till instruktör inom babysim och vattengympa.

Utbildningen genomförs på Campus Laholm och på badanläggning. Utbildningslängden är beräknad till 20 veckor.

 

Behörighet:

  • Grundskola eller motsvarande, med goda kunskaper i svenska/svenska som andraspråk.
  • Kunna uppvisa intyg på ha genomfört godkänt prov för kunskapsbeviset Delfinen guld.
  • Utdrag ur belastningsregistret.

 

Utbildningsstart våren 2021:

Sista ansökningsdag: 2020-11-20
Kursstart: 2021-01-11

 

Ansökan:

Ansökan görs genom en personlig kontakt med en studie- och yrkesvägledare. Tänk på att sista ansökningsdag är sista dag för att upprätta en komplett ansökan eller komplettera tidigare upprättad ansökan.

Stundtals kan väntetiden för att få en tid hos en studie- och yrkesvägledare vara upp till tre veckor, därför är det viktigt att boka in sig för ett vägledningssamtal i god tid innan sista ansökningsdagen.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Ida Axelsson
Sidan uppdaterad den 29 april 2020