Du är här: Start / Barn och utbildning / Vuxenutbildning / Utbildningar / Yrkesutbildningar / Montagetekniker Fordon

Information med anledning av coronavirus och covid-19

 

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Montagetekniker Fordon

Förstora bilden - 009_grey_1_1_alt2.jpg

   

Utbildningen till montagetekniker sker i samverkan mellan Koenigsegg i Ängelholm och vuxenutbildningen på Campus Laholm.

Utbildningen syftar till att ge de kunskaper som behövs för att bli anställningsbar på Koenigsegg, dock kan inte anställningsgaranti lämnas.

Kurserna är studiemedelsberättigade och tonvikten kommer ligga på montering, fordonsel, kablage, yta, finish, polering, lackering, fogningsteknik i plast, lean-produktion och arbetsmetodik.

 

Behörighet:

Kunskaper i engelska och hantverkserfarenhet är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.
Allergitest mot härdplast kommer att genomföras.

Kursstart hösten 2020:

Sista ansökningsdag: 2020-06-18
Kursstart: 2020-08-31

 

Ansökan:

Ansökan görs genom en personlig kontakt med en studie- och yrkesvägledare. Tänk på att sista ansökningsdag är sista dag för att upprätta en komplett ansökan eller komplettera tidigare upprättad ansökan.

Stundtals kan väntetiden för att få en tid hos en studie- och yrkesvägledare vara upp till tre veckor, därför är det viktigt att boka in sig för ett vägledningssamtal i god tid innan sista ansökningsdag.

 

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: QWI
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Ida Axelsson
Sidan uppdaterad den 9 februari 2020

Kontakt

Vägledningscentrum
Växel: 0430-150 00
Direkt: 0430-265 00

Ytterligare information