JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Bo, miljö och trafik / Energi / Energi- och klimatrådgivning / Energitips 2011 / Fönster

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Månadens energitips !

Byt fönster

Sommar - en bra tid för fönsterbyte! Att byta fönster i ett helt hus är en stor investering.  Bäst är att göra bytet  i samband med renovering eller annan förändring.

Energiprestanda

Ett energieffektivt fönster skall ha ett så kallat u-värde på 1,2 eller lägre. Observera att det skall vara u-värdet på hela fönstret med fönsterkarm. Som alltid är monteringen viktig för att undvika värmeläckage. Ett sådant fönster har isolerruta som består av två glas med ädelgas emellan. Detta gör att värmen leds sämre igenom fönstret och du behöver inte elda lika mycket.

K-märkta och äldre hus

En glasmästare kan ge dig råd med energieffektivisering om du har ett hus som du inte vill eller får byta fönster på. Det finns möjligheter finns att byta till energiglas eller fräsa in en isolerruta på insidan.

Hur mycket kan jag spara ?

Energi- och klimatrådgivaren hjälper dig att uppskatta detta.

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Johanna Andersson
Sidan uppdaterad den 21 juni 2011