JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Bo, miljö och trafik / Energi / Energi- och klimatrådgivning / Rådgivning om offerter

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Rådgivning om offerter

Funderar du på att byta uppvärmingssystem till ditt hus? Har du begärt in offerter från olika företag? Har du tankar och funderingar kring system eller behöver du hjälp med att tyda offerterna?

Hör då av dig till kommunens energi- och klimatrådgivare som gärna ger dig tips på för och nackdelar mellan olika system samt skillnaderna mellan de olika offerterna.

Vad är en offert och vad ska den innehålla?

En offert är ett skriftligt förslag på en produkt och vad den ska kosta för att anlägga vid just din bostad.

Eftersom en offert är ett föreslaget säljdokument är det viktigt att samtliga delar som finns med i offerten är tydliga och riktiga. Det är inte bestämt enligt lag vad en offert ska innehålla och därför kan olika offerter se väldigt olika ut. Några punkter som är viktiga att ha med är dock:

säljarens namn eller företagsnamnet samt kontaktuppgifter och momsregisternummerbeskrivning av vilken typ av tjänst eller vara som avses samt leveranstidpris per enhet och totalt prisuppskattning av hur lång tid arbetet kommer att taleverans- och betalningsvillkorhur länge priserbjudandet gäller.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Johanna Andersson
Sidan granskad den 5 augusti 2016