JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Bo, miljö och trafik / Energi / Laddstation

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Laddstation

Laholm var först ut i Halland med en kommunal laddstation där alla moderna elbilar och elhybrider kan laddas.

Laddstation med fyra uttag

Laddstationen på Hästtorget i Laholm är utrustad med en station med fem olika uttag där alla moderna elbilar och elhybrider kan laddas. Här finns en snabbladdare med en laddningstid på cirka 20 - 30 minuter och tre ladduttag med en laddningstid 1-2 timmar.

Avgift gäller på laddplatsen

Du kan enkelt betala för att parkera/ladda på laddplatsen genom en applikation på telefonen. Avgiften är 20 kronor i timmen och gäller alla dagar dygnet runt. Avgiften betalas via applikationen "ParkOnOff" på din smartphone efter att du har registrerat dig som användare på www.parkonoff.com.

För övriga parkeringar gäller som vanligt 2 timmars fri parkering och P-skiva.

Årets laddplats 2015

Organisationen Elbil Sverige utsåg Laholms laddstation på Hästtorget till årets laddplats 2015.

Att juryn för Elbil Sverige föll för just Laholm berodde delvis på medlemmarnas omdömen, men framför allt på kommentarerna på sajten uppladdning.nu. Alltsedan laddstationen öppnades, med snabbladdare och fyra uttag för lite längre laddningstid, har elbilisterna prisat anläggningen.

Juryns motivering
Juryns motivering till utmärkelsen Årets laddplats löd: "Laddplatsen erbjuder snabb laddning för samtliga moderna elbilar centralt i staden med närhet till både restauranger och museum. En pålitlig och omtyckt laddplats som placerar Laholm på kartan för dagens och framtidens elbilister".

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Johanna Andersson
Sidan granskad den 5 augusti 2016