JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Bo, miljö och trafik / Flytta hit / Verka/Arbeta / Arbeta

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Arbeta

Laholms kommun har en varierad arbetsmarknad där de flesta branscher är representerade. Ryggraden i kommunens näringslivsstruktur är tillverkande små- och medelstora företag inom främst trä-, plast och verkstadsbranschen, livsmedelsindustri och grafisk produktion. Några av kommunens största företag och flitigaste arbetsgivare är, DIAB, Hydra Specma och Lantmännen Cerealia. 

Inom Laholms kommun är det ofta korta avstånd till arbetet och inga trafikköer att fastna i. Det betyder mer tid över till familjen, vänner och fritiden. För den som väljer att arbeta på annan ort finns det bra möjligheter till pendling. Närheten till E6/E20 och den goda tågtrafiken längs Västkustbanan, gör Laholm till en lämplig plats att bo och leva i när man värdesätter en god livsmiljö. För långpendlaren finns två flygplatser inom en halvtimmes restid att välja på, Ängelholm i söder och Halmstad i norr.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Emma Randevik
Sidan uppdaterad den 19 april 2021