JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Bo, miljö och trafik / Miljö / Miljö- och hälsoskydd / Miljöprojekt

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Miljöprojekt

Bekämpningsmedel i dricksvatten

I Laholms kommun finns cirka 4 500 hushåll som har egen brunn. I ett 50-tal av dessa har man  tagit prover för att få svar på frågan om det finns rester av bekämpningsmedel i dricksvattnet.

Smyckeprojekt

Landets kommuner har deltagit i ett samverkansprojekt med fokus på farliga metaller i smycken. Nickel, bly och kadmium är farliga för både människa och miljö och riskerar att orsaka skada.

Tvätta bilen rätt

Hur brukar du tvätta din bil? Stora biltvättarhelgen, var en kampanj för att få oss bilägare att  tvätta bilen i en biltvätt.  På en biltvätt tas gifterna omhand på ett mer miljövänligt sätt, och det tjänar både räkor och sjöstjärnor i Laholmsbukten på.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Ulrica Carlsson
Sidan granskad den 30 mars 2018