JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Bo, miljö och trafik / Planer och utredningar / Översiktsplaner / Översiktsplanens fototävling

Eldningsförbud

Eldningsförbud i Laholms kommun och i hela Halland från 1 juni 15.00

Läs mer om vad som gäller vid eldningsförbud 

Fire ban In the municipality of Laholm

Verbot der Verbrennung In der Gemeinde Laholm besteht derzeit ein Feuerverbot.

Please refer to www.laholm.se for updates and information.

Fototävling - "Det bästa med Laholm är..."

Foto: Bo Bjelvenstedt

Fram till den 6 augusti kan du ta ett foto på temat ”Det bästa med Laholms kommun är…” och var med och tävla om fina priser!

Som en del i vårt arbete med att ta fram en ny översiktsplan arrangerar Laholms kommun en fototävling. Ta med dig kameran eller mobiltelefonen var som helst i kommunen och fånga din bild av en plats som du tycker representerar det bästa med Laholms kommun! Du kanske sedan tidigare tagit ett fint foto, använd gärna det! Vi ser gärna bilder från olika platser och årstider.

Bilden behöver ha kommit in till Laholms kommun senast den 6 augusti 2023. Du kan vinna presentkort som går att använda i flera butiker i Laholm (1:a pris 500 kr, 2:a pris 300 kr, 3:e pris 200 kr, 4:e-10:e pris 100 kr). Vinnarna presenteras på kommunens Facebook-sida i september 2023.

Vem bedömer bilden?

Vinnarna utses av projektgruppen för översiktsplanen. Det går inte att överklaga juryns beslut. Bilden bedöms utifrån kriterierna vacker, speciell och specifik för vår kommun.

Så här gör du för att vara med:

Ta en fantastisk bild på en plats du tycker symboliserar det bästa med Laholm (det får inte vara några personer som går att identifiera på bilden).

Skicka bilden till: agnes.marklund@laholm.se, senast den 6 augusti 2023. Skriv Fototävling i ämnesraden.

Skriv vad du vill kalla bilden, var du har tagit bilden samt varför den symboliserar Laholm.

Viktigt att läsa

Vinnarbilderna med namn presenteras officiellt på Facebook och andra kanaler så som lokaltidning, hemsida mm. Det är inte möjligt att vara anonym.

Din bild kan komma att användas i arbetet med översiktsplanen.

Du som tävlar ansvarar för att din bild inte bryter mot några lagar och regler. Laholms kommun har rätt att neka ett tävlingsbidrag om bilden strider mot GDPR.

Din bild får inte innehålla några personer som går att identifiera.

Laholms kommun har efter tävlingen rätt att använda bilden i sina officiella kanaler och informationsmaterial.

Laholms kommun behandlar alla personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Viktigt om upphovsrätt beträffande insända fotobidrag

När du deltar lämnar du ditt medgivande till att Laholms kommun får visa dina bilder för allmänheten och använda dem kostnadsfritt i information och marknadsföring. Du som fotograf ansvarar för att ditt bidrag inte bryter mot upphovsrätten. Laholms kommun ges rätt att fritt publicera inlämnade bilder på sina webbsajter, sociala medier samt i olika informationsmaterial utan ersättning till fotografen.

Bilderna sparas i kommunens mediebank. Vi samlar in ditt namn, telefonnummer och din e-postadress för att kunna kontakta dig angående fototävlingen. Dessa personuppgifter kommer endast att sparas under den period som fototävlingen pågår. När tävlingen är avslutad raderas den insamlade informationen (förutom fotografens namn som redovisas på webbplatserna som Laholms kommun äger).

Kontakt

Agnes Marklund, Översiktsplanerare

agnes.marklund@laholm.se

Telefon: 0430-152 90

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Amadeus Henriksson
Sidan uppdaterad den 11 maj 2023