Sök Kontakt


Kommunen som arbetsgivare

Som Laholms största arbetsgivare med cirka 2500 anställda syftar kommunens personalpolitik till att skapa förutsättningar för att behålla, utveckla och rekrytera personal som arbetar i samverkan för att uppnå kommunens mål. En ambition är att varje medarbetare ska ha möjlighet att påverka sin arbetstid för att kunna kombinera arbete med familj och fritidsintressen.

Du kan läsa mer om hur det är att vara anställd i Laholms kommun på vår karriärsida där du även hittar alla lediga jobb.

Karriärsida Länk till annan webbplats.

Gemensam värdegrund för anställda

  • Glädje
  • Mod
  • Delaktighet
  • Engagemang
  • Gott föredöme

För dig som är nyanställd

För att du ska få din lön utbetald till ett bankkonto ska du anmäla ditt kontonummer till Swedbanks kontoregister. Du får då din lön insatt direkt på ditt bankkonto. Länk till sidan hittar du via länken till höger. Om du inte anmäler till Swedbanks kontoregister får du i stället en utbetalningsavi.

Swedbanks kontoregister Länk till annan webbplats.

Lönespecifikation

Oavsett i vilken bank du har ditt lönekonto får du din e-lönespecifikation via en särskild webbplats på Swedbanks sida. För att du ska kunna logga in behöver du e-legitimation från: BankID (inkl Nordea), Mobilt BankID, Telia eller Posten.

Du som är under 18 år får din lönespecifikation på papper via brev. För alla andra som får lön eller arvode från Laholms kommun ges besked om lönen via e-lönespecifikation.

Se din lönespecifikation Länk till annan webbplats.

Kontakta Laholms kommun

Stängt just nu. Öppnar i övermorgon 08.00

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Publicerad:  |  Senast uppdaterad: