JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Arbeta i Laholm / Arbetsmarknadsinsatser / Arbetsmarknadsenheten / Byggåtervinningen

Byggåtervinningen

Syftet med Laholms Byggåtervinning är att återbruka begagnat byggmateriel, för att spara både vår miljö och natur. Du som ska bygga nytt eller renovera kan hitta det mesta när det gäller byggnadsmateriel till exempel takpannor, dörrar, fönster, VVS eller grovvirke för försäljning. Vi är också en plats för arbetsträning.

Verksamheten bedriver en meningsfull arbetsträning/arbetsprövning för olika målgrupper som står långt i från arbetsmarknaden samt även sysselsättning för personer med beslut om daglig verksamhet enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionsvarierade). Detta är den första verksamheten i Laholms Kommun där det redan från planeringsstadiet tänktes samverkan för olika målgrupper på samma plats.

Arbetet som bedrivs är meningsfullt med hänsyn tagen till den enskildes förutsättningar oavsett bakgrund.

Vi är startegiskt placerade, granne med Återvinningscentralen i Ahla, där du som medborgare kan göra ditt val att lämna byggmaterial direkt på anvisad plats på Återvinningscentralen eller direkt till oss på Byggåtervinningen och dessutom få hjälp med avlastningen.

 

 

Ordinarie öppettider:

Vardagar måndag - fredag:  10:00 - 15:00

Du når oss på telefon 0430- 267 55 eller laholmsbyggatervinning@laholm.se 

Vi har kontantfritt - enbart Swish eller kortbetalning gäller!

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Charlotte Eklind Tagesson
Sidan uppdaterad den 31 januari 2023