JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Arbeta i Laholm / Arbetsmarknadsinsatser / Stöd till dig utan arbete

Stöd till dig utan arbete

Vi tror på Din förmåga och stödjer dig på vägen mot självförsörjning!

 

Vår målsättning är att öka dina möjligheter som arbetssökande att kunna ta dig in på arbetsmarknaden. Det innebär att du som söker ekonomiskt bistånd blir anvisad till oss för att få hjälp och stöttning på vägen mot ett arbete. Det kan ske på många sätt bland annat genom råd och stöd, vägledning till studier och arbetsträning.

Vi erbjuder dig stöttning genom:

  • Team Rehab -  Här arbetar vi med dig som av olika anledningar behöver extra stöd att komma ut i egen försörjning. Vår verksamhet finns på Repslagaregatan 18.
  • Team Jobbredo- Vi stöttar på vägen mot egen försörjning genom arbete eller studier. Här erbjuds coachande samtal, Jobbtorget, kompetenshöjande insatser och praktikplatser. Vår verksamhet finns på Humlegången 2.

 

Jobbtorget

Vi har öppet på Humlegången 2 för dig som är 20-64 år och som söker jobb mellan 20-64 år. Vi hjälper dig med jobbsök tisdagar och torsdagar mellan klockan 11:00 -12:00, du kan nå oss på telefon 0430- 268 20 under samma tid. Behöver du komma i kontakt med oss övriga tider kan du också nå oss på mail  arbetsmarknadsenheten@laholm.se

 

Praktik & Arbetsträning
  • Genom vår pratiksamordnare får du hjälp med möjlighet till praktik hos någon av våra samarbetspartners
  • För dig som företagare erbjuder vi ditt företag och praktikanten ett långsisktigt och individuellt stöd under hela hela praktikperioden.

 

Du som ännu inte har fyllt 20 år och inte haft möjlighet att fullfölja din gymnasieutbildning hittar information under länken KAA som är det kommunala aktivitetsansvaret för ungdomar.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Charlotte Eklind Tagesson
Sidan uppdaterad den 6 juli 2023