JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Arbetsmarknad / Avdelning arbetsmarknad / Daglig verksamhet / Byggåtervinning

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Byggåtervinning

Invigning av Laholms byggåtervinning måndag 9 mars.

Laholms byggåtervinning är en verksamhet inom kultur och utvecklingsnämnden, avdelning arbetsmarknad, Jobbcenter samt Daglig verksamhet, där vi har flera syften.

Verksamheten bedriver en meningsfull arbetsträning/arbetsprövning för olika målgrupper som står långt i från arbetsmarknaden samt även sysselsättning för personer med beslut om daglig verksamhet enligt LSS (Lagen om stöd och service för vissa funktionsvarierade). Detta är den första verksamheten i Laholms Kommun där det redan från planeringsstadiet tänktes samverkan för olika målgrupper på samma plats.

Arbetet som bedrivs är meningsfullt med hänsyn tagen till den enskildes förutsättningar oavsett bakgrund.

Laholms Byggåtervinningen har också till uppgift att ta till vara på det mesta när det gäller byggnadsmateriel tex takpannor, dörrar, fönster, vvs, grovvirke mm för försäljning till dig som tex ska bygga nytt eller renovera. Meningen är att återbruka begagnat byggmateriel, för att spara vår miljö och natur.

Vi är startegiskt placerade, granne med Återvinningscentralen i Ahla, där du som medborgare kan göra ditt val att lämna byggmaterial direkt på anvisad plats på Återvinningscentralen eller direkt till oss på Byggåtervinningen och dessutom få hjälp med avlastningen. 

 

Information kring Coronaviruset och Covid-19: Folkhälsomyndigheten har förlängt de lokala allmänna råden i Halland. Med anledning av dessa råd håller vi därför tills vidare stängt för allmänheten.

 

Ring oss på 0430- 267 55 eller 070 680 49 99 om du har frågor.

Hos oss har vi kontantfritt - enbart Swish eller kortbetalning gäller!

 

Varmt välkommen!

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Emelie Eliasson
Sidan uppdaterad den 24 januari 2020