JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Arbetsmarknad / Verksamhet arbetsmarknad / Daglig verksamhet / Lilla kontoret

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Lilla kontoret

Vi gör en tidning som heter Lilla Bladet, som kommer ut en gång i månaden där våra medarbetare skriver artiklarna. Vi har en grupp som heter "nyfiken på", vilket innebär att vi bjuder in eller åker ut till personer/organisationer/företag som vi tycker är intressanta att göra reportage om. Vi gör bilder som bildstöd, samt arbetar med legorarbeten åt Macro och Nibe. Vi gör även skruvjobb från Värnamo. Vi har även ett litet snickeri där vi gör fågelholkar och lättare beställningar såsom brevlåda och förvaringslådor m.m. På måndagar åker vi runt till olika äldreboenden och säljer godis, frukt och hygienartiklar till dem som bor där. Vi kallar det för kioskvagnen.

 IMG_0037.JPG    IMG_0035.JPG

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Emelie Eliasson
Sidan uppdaterad den 24 januari 2020