Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Arbetsmarknad / Avdelning arbetsmarknad / Jobb Laholm / Feriearbete / Frågor och svar om feriearbete / Inom vilka geografiska områden finns feriearbete?

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem.
Läs mer här:

Inom vilka geografiska områden finns feriearbete?

Områdena är uppdelade enligt busslinjer som trafikerar Laholms kommuns olika geografiska delar så att det ska bli enkelt för dig som söker ett feriearbete och kan  planera var du kan ta ett arbete och hur du kan ta dig dit.

Tips: Ju fler geografiska områden du kan tänka dig att arbeta inom desto större chans att du blir matchad till ett arbete som du är intresserad av. Det kan också vara så att just detta året har vi inget feriearbete på just den valda orten.

Ex. Om du söker feriearbete som hästskötare och i Mellbystrand är risken ganska stor att du inte får något feriearbete. Om du däremot väljer fler arbetsområden, till exempel hästskötare och äldreomsorg, samtidigt som du väljer fler än ett geografiskt område, t.ex. Mellbystrand, Vallberga och Laholm, så är chansen mycket större.

I din ansökan kan du se vilka geografiska områden som är aktuella för varje år.

 

 

A B C D
Laholm Veinge Skogaby Ysby
Lilla Tjärby Genevad Knäred Hishult
Ahla      

 

E F G
Ränneslöv Vallbega Mellbystrand
Våxtorp Skottorp Skummeslöv
  Hasslöv  

 

/link/fc93824d74004c66b352c9ebedc915b7.aspx?epslanguage=sv