Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Campus Laholm

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Campus Laholm

På Campus Laholm händer det en mängd event. I vår kalender (till vänster på dator, i menyn på mobilen) hittar ni allt som händer på Campus Laholm.

Just nu vill vi lyfta fram vår Jobb- och utbildningsmässa som sker den 3 mars. Med över 50 utställare kommer detta vara ett fantastiskt tillfälle för både företag, jobbsökande och andra intresserade att skapa kontakter inför framtiden. 

Varmt välkomna!

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans.

Aktiviteterna på Campus Laholm täcker allt från traditionell utbildning och undervisning, från fysisk hälsa till mental hälsa, från språk och kultur till teknik och produktdesign, från yrkesutbildningar till faktiska anställningar. 

Campus Laholm täcker kort sagt varje steg på den pedagogiska och yrkesmässiga resan. Säkerställer inte bara den kunskap som förvärvas utan använder den även på bästa tänkbara sätt.

Här till vänster finns länkar till de olika verksamheterna på Campus Laholm.

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: QAS
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Cattis Ahlhgren
Sidan granskad den 4 februari 2020

Kontakt

Reception Campus Laholm
Växel: 0430-155 22
Skottegränd 3
312 31 Laholm

Campus Laholm i Sociala medier