JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Jobba hos oss / Personalpriser

Innovationspris och pris för värdeskapande medarbetare

Laholms kommuns personalstipendium består av två priser, innovationspriset samt pris för värdeskapande medarbetare.

Priserna delas ut årligen och prisutdelning sker i kommunfullmäktige i december månad. Prissumman för respektive pris är 10 000 kronor och skall användas till kompetenshöjande insatser.

Både medarbetare och invånare har möjlighet att nominera kandidater till priset.

Kriterier för Innovationspriset

Innovationspriset syftar till att uppmuntra medarbetare som arbetar i Laholms kommun till delaktighet och engagemang för förbättrad kvalitet och måluppfyllelse. Syftet är att utveckla och effektivisera verksamheterna samt uppmärksamma speciellt goda insatser som genom förnyelse och innovation har ökat nyttan för kommunens invånare. Viktigt är också att visat en god förmåga att ta egna initiativ och att förmedla kompetensen vidare till andra. Priset tilldelas en medarbetare eller en arbetsgrupp.

Kriterier priset för värdeskapande medarbetare

Värdeskapande medarbetarpriset delas ut till den medarbetare eller arbetsgrupp som på ett utmärkande sätt har bidragit till en god kultur och varit god/goda ambassadörer för Laholms kommun, genom att på ett föredömligt sätt arbetat efter vår värdegrund; glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Medarbetaren/ arbetsgruppen ska ha visat en god förmåga att ta egna initiativ och att förmedla värdegrundsarbetet och sin kompetens vidare till andra.

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annbritt Carlsson
Sidan granskad den 24 augusti 2022