Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Jobba hos oss / Semestervikariat och sommarjobb 2020

Information med anledning av coronavirus och covid-19

 

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Semestervikariat och sommarjobb 2020

Semestervikariat inom vård och omsorg

Laholms kommun söker semestervikarier inom äldreomsorgen och inom verksamheten för funktionshinder.  

Arbetet inom särskilt boende och hemtjänst innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i eget boende eller i särskilda boendeformer. Du hjälper bland annat till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt dokumentation.

Arbetet inom verksamheten för funktionsnedsättning innebär stöd, service och omvårdnad till vuxna personer med funktionsnedsättning i eget boende eller gruppboende och daglig verksamhet. Närdet gäller verksamhet för barn och unga handlar arbetsuppgifterna om att arbeta med korttidsvistelse och/eller fritidsverksamhet. Du ska ha fyllt 18 år.

Se länken "Lediga tjänster" till höger på sidan. Ansök senast den 30 april 2020. Rekryteringen sker fortlöpande under den tiden.

 

Semestervikariat som sjuksköterska

Hälso- och sjukvårdsenheten har i dag drygt 45 medarbetare i verksamheten och vi söker nu sjuksköterskor till sommaren 2020.

 Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller funderingar. Du är varmt välkommen att söka våra semestervikariat.

 Se länken "Lediga tjänster" till höger på sidan. Ansök senast den 30 april 2020. Rekryteringen sker fortlöpande under den tiden.

Semestervikariat som kock och kostbiträde

Måltidsenheten söker semestervikarier som kockar och kostbiträden till kommunens äldreboenden, skolor och förskolor.

Se länken "Lediga tjänster" till höger på sidan. Ansök senast den 30 april 2020. Rekryteringen sker fortlöpande under den tiden.

 

Semestervikariat Folkhälsocentrum och utebaden

Kiosk- och receptionspersonal till Folkhälsocentrum och utebaden sommaren 2020.

Se länken "Lediga tjänster" till höger på sidan. Ansök senast den 31 mars 2020.

 

Semestervikariat som park-/strandarbetare

Arbetet innebär skötsel av kommunens parker, grönområden, lekplatser, gator och stränder m m. Du ska ha fyllt 18 år samt ha god lokalkännedom. B-körkort är ett krav.

Ansökningstiden har passerat.

 

 Särskilda feriearbeten för gymnasieungdomar

 Om du går i ettan eller tvåan på gymnasiet, alternativt är född 2002 eller 2003 och är folkbokförd i Laholms kommun är du välkommen att söka feriearbete. Feriearbete är under 3 veckor på sommarlovet.

Syftet med ett feriearbete är att ge dig möjligheten att få en insyn i hur arbetslivet fungerar samt att skaffa dig arbetslivserfarenhet som förbereder dig för arbetslivet efter skolan.

Som feriearbetare får du möjlighet att prova på ett yrke inom kommunal verksamhet och föreningar under tre sommarveckor. Exempelvis inom äldreomsorg, barnomsorg, kök eller park. Som anställd arbetar du 90 timmar fördelat på tre veckor och sex timmar per dag. 

Ansökan för feriearbete 2020 stängdes den 29 februari.

Läs mer på sidan "Feriearbete sommaren 2020" till höger på sidan.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annbritt Carlsson
Sidan granskad den 25 mars 2020