Du är här: Start / Näringsliv & jobb / Jobba hos oss / Semestervikariat och sommarjobb 2019

Semestervikariat och sommarjobb 2019

Semestervikariat inom vård och omsorg

Laholms kommun söker semestervikarier inom vård och omsorg under sommaren 2019.  Arbetet inom särskilt boende och hemtjänst innebär personlig omvårdnad och sjukvård till äldre i eget boende eller i särskilda boendeformer. Du hjälper bland annat till med personlig omvårdnad, sociala aktiviteter, tvätt och städ samt dokumentation.

Inom LSS innebär abretsuppgifterna stöd, service och omvårdnad till vuxna personer med funktionsnedsättning i eget boende eller gruppboende och daglig verksamhet. När det gäller verksamhet för barn och unga handlar arbetsuppgifterna om att arbeta med korttidsvistelse och/eller fritidsverksamhet.

Du ska ha fyllt 18 år. Ansök senast den 30 april. Se länken "Lediga tjänster" till höger på sidan. Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

 

Semestervikariat som sjuksköterska

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar. Du är varmt välkommen att söka våra semestervikariat.
Läs mer under "Lediga tjänster" som du finner till höger på sidan.

Semestervikariat inom Måltidsservice

Laholms kommun söker kockar och kostbiträden som semestervikarier till  Måltidsservice under sommaren 2019.

Läs mer om tjänsterna på sidan  "Lediga tjänster" som du finner till höger på sidan. Ansök senast den 30 april.  Rekryteringen sker löpande under ansökningstiden.

 

Semestervikariat  Park-/ Strandarbetare

Inom Servicekontoret finns avdelningar för renhållning, park, gator/vägar, kost och fordon & transport.  Vi söker nu semestervikarier till park- /strandavdelningen.

Parkavdelningen består av 9 personer och du kommer som en del i gruppen arbeta med skötsel av kommunens parker, grönområden, lekplatser, stränder m m.

 Läs mer om tjänsterna på sidan  "Lediga tjänster" som du finner till höger på sidan. Ansök senast den 28 februari.


 Semestervikariat Folkhälsocentrum och utebad

Simlärare, badvakter samt kiosk- och receptionspersonal sökes till Folkhälsocentrum och utebaden under sommaren 2019.

Läs mer om tjänsterna på sidan  "Lediga tjänster" som du finner till höger på sidan. Ansök senast den 15 mars.

 

 Särskilda feriearbeten för gymnasieungdomar

Laholms kommun erbjuder dig som går i ettan eller tvåan på gymnasiet möjligheten att söka feriearbete under 3 veckor på sommarlovet.

Syftet med ett feriearbete är att ge dig möjligheten att få en insyn i hur arbetslivet fungerar samt att skaffa dig arbetslivserfarenhet som förbereder dig för arbetslivet efter skolan.

Som feriearbetare får du möjlighet att prova på ett yrke inom kommunal verksamhet under tre sommarveckor. Exempelvis inom äldreomsorg, barnomsorg, kök eller park. Som anställd arbetar du 90 timmar fördelat på tre veckor och sex timmar per dag. 

Ansökan för feriearbete 2019 är öppen 18 feb – 11 mars. Läs mer på sidan "Feriearbete sommaren 2019" till höger på sidan.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Annbritt Carlsson
Sidan uppdaterad den 1 februari 2019

Länk