JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Aktuellt

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Aktuellt

Här kan du läsa om om vad som är på gång, så som företagsträffar, föreläsningar, utbildningar och annat som är av värde för dig som företagare i Laholms kommun.

___________________________________

Smart Industri 2.0

Under  2020 kommer Laholms kommun och TEK kompetens att göra företagsbesök hos industri- och industrinära tjänsteföretag. Syftet är ta reda på vilka utvecklingsbehov som finns och se till att finna rätt stöd för att lösa de utmaningar som företaget står inför. Företagsbesöket är kostnadsfritt och tar ca 1,5 tim.
Efter besöket återkommer vi med förslag till företaget om hur ni kan gå vidare. Företagsbesöken ingår som en del i den satsning som den svenska regeringen gör för att stärka den svenska industrins konkurrenskraft – Smart Industri. Region Halland är också med och stödjer arbetet.

Är du ett industri- eller industrinära företag och vill ha besök, kontakta Anna-Lena på Näringslivsenheten.

____________________________________________________

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 29 oktober 2020