JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Aktuellt / Besöksnäringsträff 25 mars

Besöksnäringsträff 25 mars

Välkomna till en besöksnäringsträff

- Lokala inslag och fokus på vad som är på gång

 

Nu vill vi ses! Äntligen känner vi, hoppas ni håller med. Det är mer än två år sedan vi samlades senast för en gemensam besöksnäringsträff. Mycket har hänt sedan dess. Ni har haft tunga år med ovisshet, tvära kast och krav på er att ställa om, osäkerhet kring bokningslägen och besök och inte minst en personalsituation som behövts anpassas i det oändliga. Ni har varit/är trötta och slitna, men vilken kraft ni besitter och vilka krigare ni är. För mitt i detta har ni kämpat, tänkt nytt, tänkt om och erbjudit era besökare trygga lösningar som gjort att ni är här i dag.

Låt denna träff bli ett tillfälle där vi hjälps åt att ge varandra en välförtjänt klapp på axeln för det som varit och en stor boost energi för ett nytt år och en ny säsong med nya möjligheter.

 

Välkomna!

 Anna-Lena Karlsson och Nathalie Sandberg

  

Program

 08.00-08.30 Mingel och frukostfralla

8.30 Välkommen

8.40 Vad händer kring besöksnäringen
Det pågår en rad aktiviteter och processer vars syfte är att skapa förutsättningar för fortsatt utveckling av kommunen och inte minst för fler reseanledningar och fler gästnätter till södra Halland och Laholm.

09.00 Hur syns och marknadsför vi oss?
Under 2021 har VisitLaholm genomfört två annonskampanjer och startat upp en tredje, varför då? Hur har det gått och hur tänker vi för 2022?

 9.20 Bensträckare och påtår

 9.35 Vad säger företagen?
- Hur har året varit och vad är på gång inför 2022
Vi samtalar med flera av era kollegor om allt från omställningar till följd av Corona till vad som är på gång under 2022.

10.05 Nytt för dig?
En snabb kavalkad av nyheter från nya och nygamla entreprenörer med nya och nygamla verksamheter.

10.20 Det här gör Visit Halland för oss
Visit Halland berättar om förra årets resultat från sitt arbete med att nå ut med budskapet om Halland till andra delar av Sverige.
Vad händer i år? Vilka marknader fokuserar man på, vad vill besökarna från dessa marknader ha? Vad annat är nytt? Ledutveckling, Kustnära vandringsled, Hallandsleden, Kattegattleden.

10.50 Avrundning och sammanfattning av dagen

 

Anmälan senast 18/3: Klicka här för anmälan

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 24 februari 2022