JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Aktuellt / Presentkortsinformation

Presentkortsinformation

Under fliken dokument finns denna bild, som du som butik och verksamhet kan ladda ner och hänga synligt hos dig för att tala om för dina kunder att du tar emot kommunens presentkort.

Laholms kommuns presentkort

Laholms kommun kommer under v.51 dela ut presentkorten till sina medarbetare till ett totalt värde av 1300kr/medarbetare.

Presentkortet kommer att kunna användas från och med 1 jan 2021 och sex månader framåt. Beloppen är uppdelade i tre olika valörer: 200kr, 400kr och 700kr.
Vill du visa upp att du tar emot kommunens presentkort finns en dekal (se under dokument) att skriva ut och sätta upp t.ex. vid entrén eller kassadisken. Vill du använda dekalen i sociala medier för att visa att ni tar emot presentkorten är även det möjligt.

Så här används presentkorten

Presentkorten får användas för handel av varor och tjänster i alla kommersiella butiker/verksamheter belägna i Laholms kommun. Det är beloppet inklusive moms som gäller. Presentkorten får inte användas till köp av tobak, spel och alkoholrelaterad dryck. De kan inte bytas mot kontanter eller tillgodohavande. Det är frivilligt för företagare att ta emot presentkorten, men förhoppningen är att de flesta vill göra det.
Presentkorten kan inte användas vid e-handel.

Viktigt att presentkorten blir korrekt ifyllda

När ni som företagare mottar presentkorten är det viktigt att presentkorten blir korrekt ifyllda. Se därför ovantående lathund. Ni kan högerklicka och spara den eller ladda ner den från spalten till höger. Så här fyller du i presentkortet, heter dokumentet. Mer information om presentkorten samt hur man fakturerar kommunen finns kortets baksida.

Film som beskriver hur du gör

Caroline Bengtsson, handelsutvecklare i Laholms kommun berättar i denna film hur det går till att ta emot korten. Bilden ovan med rubriken - Så här fyller du i presentkorten, beskriver det också.

Kontakt

Laholms kommun beklagar att det av tidsmässiga skäl inte har varit möjligt att förankra idén med presentkortet hos alla företag i kommunen.

Om du har frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta Caroline Bengtsson, handelsutvecklare på Laholms kommun, 0430- 154 92 och caroline.bengtsson@laholm.se.

Hit skickar du presentkort och faktura:

Laholms kommun, Att. Caroline Bengtsson, Humlegången 6, 312 80 Laholm. Vi tar ej emot e-faktura. Denna information finns även på presentkortens baksida.

Fakturering är möjlig till och med 31 augusti 2021.

 

Betalningsvillkor

Laholms kommun accepterar inte andra betalningsvillkor än 30 dagar från ankomstdagen om inte annat särskilt har avtalats. Liksom tidigare accepteras inte expeditions-, fakturerings- eller liknande avgifter eller undantag från räntelagen.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 9 juni 2021