Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Arbetskrafts- och kompetensförsörjning

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Arbetskrafts- och kompetensförsörjning

Rekryteringsguide för företagare i Laholms kommun

Här kan du som företagare i Laholm snabbt och enkelt scanna av bästa platsen/sättet  för dig att hitta din framtida personal inom olika yrkesgrupper.

Gör så här:

Det rekryteringssätt som passar dig bäst. "Annonsera, Sök kandidater, Skapa rekryteringsträff eller Rekrytera i Europa" kommer upp under den blå rutan.

Översta rutan är det som rekommenderas dig, klicka dig vidare där för att se dina resultat. Oavsett vad du blir rekommenderad kan du alltid klicka på något av de andra rekryteringssätten. Lycka till!

 

Hittar du inte det du söker eller har tankar på att vidareutbilda befintlig personal? Ta kontakt med Vuxenutbildningen som har ett brett utbud av utbildningar samt även annonrdnar uppdragsutbildningar. 
Du når dem här: Vuxenutbildningen

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 23 oktober 2019