JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Finansieringsmöjligheter

Finansieringsmöjligheter

Som företagare har du möjlighet att söka olika former av finansiering för att utveckla ditt företag och dina idéer.

ALMI

Vad kan Almi finansiera?

Drömmer du om att starta företag och behöver finansiering? Vill du utveckla ditt företag? Eller är du på väg att köpa ett? ALMI kan vara en viktig del i finansieringen av företagets framtid.

Länsstyrelsen Hallands län

Länsstyrelsen arbetar för att stimulera länets näringsliv och därmed öka tillväxten och sysselsättningen. Målet är att skapa väl fungerande och hållbara lokala arbetsmarknadsregioner.

Genom att stimulera näringslivets utveckling medverkar länsstyrelsen till att skapa nya jobb. Detta sker bl.a genom stöd till olika utvecklingsprojekt. Vi har ett brett samarbete med näringsliv, kommuner och andra organisationer.

Region Halland

Tillväxtprogrammet för Halland

Region Halland har i samverkan med övriga aktörer enats om vilka områden som ska satsas på i Halland för att skapa bästa möjliga utveckling och tillväxt.

EU-programmen kräver oftast lokal och regional medfinansiering. I Halland har kommunerna och Landstinget valt att samla sin medfinansiering hos Region Halland. Detta gör det lättare att skapa större projekt, vilket prioriteras av EU. Dessutom blir beslutsprocessen snabbare och enklare.

Lokalt ledd utveckling Halland (lluh)

Utveckling av landsbygden

Lokalt ledd utveckling Halland innbär "Samordnade aktiviteter för ekonomisk utveckling på landsbygden" Syftet är ett genom lokal kunskap och engagemang uppnå mål för utveckling av landsbygden. Målet är att främja en ekonomisk, ekologisk och socialt hållbar utveckling av landsbygden.

 Vinnova

Företag inom alla branscher, som kan påvisa en stark potential att vidareutvecklas och växa, är välkomna att söka finansiering för forsknings- och utvecklingsprojekt.

Verksamt.se

Är  samlad information och service från myndigheter till företag. Den innehåller information från Förtagarguiden och verktyg och e-tjänster som underlättar för den som driver eller vill starta företag.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 6 september 2022