Du är här: Start / Näringsliv & jobb / Näringslivsservice / Dialog och träffar

Företagsdialog och träffar

Förstora bilden - DSC_0348_webb.jpg

Näringsrik lunch på Rejmes i Laholm.

ialogen är kittet mellan näringsliv, tjänstemän och politiker i kommunen! Därför försöker vi finns nära er företagare på flera olika arenor. Förhoppningen är att något tillfälle passar dig och gör det lättare för dig som företagare att komma i samspråk med oss.

Följande dialogskapande mötesplatser finns tillgängliga just nu.

Företagsbesök

En gång i månaden besöker kommunstyrelsens presidie, kommunchefen och näringslivschefen ett företag i kommunen för en fördjupad dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän för en fördjupad dialog.

 En gång i månaden besöker även kultur- och utvecklingsnämndens presidie tillsammans med näringslivschefen ett företag i kommunen för en fördjupad dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän för en fördjupad dialog.

Näringsrika luncher

Varannan månad bjuder Offensiva Laholm tillsammans med ett värdföretag in till en näringslivslunch med föreläsare och miniexpo. Näringslivsenheten, kommunchef och politiker är alltid på plats.

Frukostmöte

Denna populära klassiker har funnits i många år och kommer troligtvis att finnas i många år till. Sista fredagen varje månad bjuder Offensiva Laholm in till frukostmöte med små korta föredrag om aktuella ämnen. Se under sidan frukostmöte

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 11 juli 2019

Kontakt

Näringslivsutvecklare

Anna-Lena Karlsson
Växel: 0430-150 00
Direkt: 0430-152 50
Mobil: 070-241 38 30
312 80 Laholm

Länkar

Näringslivsträffar 2019