JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Dialog och träffar

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Företagsdialog och träffar

Näringsrik lunch på Rejmes i Laholm.

Dialogen är kittet mellan näringsliv, tjänstemän och politiker i kommunen! Därför försöker vi finns nära er företagare på flera olika arenor. Förhoppningen är att något tillfälle passar dig och gör det lättare för dig som företagare att komma i samspråk med oss.

Följande dialogskapande mötesplatser finns tillgängliga just nu.

Företagsbesök

En gång i månaden besöker kommunstyrelsens presidie, kommunchefen och näringslivschefen ett företag i kommunen för en fördjupad dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän för en fördjupad dialog.

 En gång i månaden besöker även kultur- och utvecklingsnämndens presidie tillsammans med näringslivschefen ett företag i kommunen för en fördjupad dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän för en fördjupad dialog.

Näringsrika luncher

Varannan månad bjuder Offensiva Laholm tillsammans med ett värdföretag in till en näringslivslunch med föreläsare och miniexpo. Näringslivsenheten, kommunchef och politiker är alltid på plats.

Frukostmöte

Denna populära klassiker har funnits i många år och kommer troligtvis att finnas i många år till i Laholm finns genomförs den varje månad av Made in Laholm, Offensiva Laholm och Winnet Laholm, alla med lite olika inriktning och upplägg. För att se respektive förenings kommande möten klickar ni in på länken här till höger ( på datorn) eller här under (från padda och telefon)

 

Kommentera sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig.

Kontrollord: ODH
Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 8 november 2019