Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Dialog och träffar

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem

Företagsdialog och träffar

Förstora bilden - DSC_0348_webb.jpg

Näringsrik lunch på Rejmes i Laholm.

Dialogen är kittet mellan näringsliv, tjänstemän och politiker i kommunen! Därför försöker vi finns nära er företagare på flera olika arenor. Förhoppningen är att något tillfälle passar dig och gör det lättare för dig som företagare att komma i samspråk med oss.

Följande dialogskapande mötesplatser finns tillgängliga just nu.

Företagsbesök

En gång i månaden besöker kommunstyrelsens presidie, kommunchefen och näringslivschefen ett företag i kommunen för en fördjupad dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän för en fördjupad dialog.

 En gång i månaden besöker även kultur- och utvecklingsnämndens presidie tillsammans med näringslivschefen ett företag i kommunen för en fördjupad dialog. Detta är en chans för dig som företagare att träffa kommunens ledande politiker och tjänstemän för en fördjupad dialog.

Näringsrika luncher

Varannan månad bjuder Offensiva Laholm tillsammans med ett värdföretag in till en näringslivslunch med föreläsare och miniexpo. Näringslivsenheten, kommunchef och politiker är alltid på plats.

Frukostmöte

Denna populära klassiker har funnits i många år och kommer troligtvis att finnas i många år till i Laholm finns genomförs den varje månad av Made in Laholm, Offensiva Laholm och Winnet Laholm, alla med lite olika inriktning och upplägg. För att se respektive förenings kommande möten klickar ni in på länken här till höger ( på datorn) eller här under (från padda och telefon)

 

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan uppdaterad den 8 november 2019

Kontakt

Näringslivsutvecklare

Anna-Lena Karlsson
Växel: 0430-150 00
Direkt: 0430-152 50
Mobil: 070-241 38 30
312 80 Laholm

Länkar