JavaScript är avstängt! För att laholm.se ska fungera korrekt behöver er webbläsare stödja JavaScript.
Du är här: Start / Näringsliv och jobb / Näringslivsservice / Näringslivet i Laholm / Nätverk

Information med anledning av coronavirus och covid-19

Här samlar vi allt publicerat material om hur coronaviruset påverkar Laholms kommuns verksamheter, till exempel förskola, skola, gymnasiet, vård och omsorg. Här finns också länkar till myndigheter. 

For all information published on the page, the "translate" function can be used (see top right). للحصول على كافة المعلومات المنشورة على الصفحة، يمكن استخدام وظيفة "الترجمة" (انظر أعلى اليمين).

Länk till sidan

Nätverken i Laholm

Som etablerad såväl som nyföretagare är nätverk och kontakter viktiga i företagets utveckling, men även på det personliga planet mår vi alla bra av att ha ett nätverk. Laholm har ett rikt föreningsliv och en hel del företagsinriktade nätverk.

Offensiva Laholm

 Offensiva Laholm är en gemensam samarbetsorganisation mellan näringslivet, andra samhällsaktörer och kommunen. Syftet är att främja, utveckla och marknadsföra Laholm som en attraktiv plats för boende besökare och företag.

Som medlem i Offensiva Laholm får du bland annat tillgång till frukostmöten och näringsrika luncher.

WINNET Laholm

WINNET som står för Women in network, är Laholms kvinnliga nätverk för kvinnliga företagare och företagsamma kvinnor.

Syftet med föreningen är att samverka och stötta varandra i våra verksamheter för att göra fler affärer och bli mer lönsamma. Vi anordnar medlemsmöten, utbildningar, frukostmöten och After Work. Vi hoppas att nätverkandet med oss ger dig nya kontakter och samarbetspartners.

Made in Laholm

Made in Laholm en organisation för nätverksbyggande, kunskaps- och erfarenhetsutbyte, samverkan och samarbete. Det övergripande ändamålet är att främja och stärka medlemmarnas utvecklingsförmåga och konkurrens-kraft samt att påverka de förutsätt-ningar och det företagsklimat man verkar i.

Företagarna Laholm

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi driver opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag. Företagarna är medlemsägda, medlemsstyrda och partipolitiskt obundna.

I Laholm har företagarna en egen förening där du kan vara medlem.

Attraktiva Laholm

Attraktiva Laholm är den lokala föreningen för dig som driver handel eller annan publik verksamhet i och omkring Laholms stad.

 

LRF

I Laholm finns en aktiv kommungrupp och flera lokalavdelningar för dig som har verksamheter inom den gröna näringen.

Rotary

Rotary är en världsomspännande organisation för ledande personer inom affärsvärld och yrkesliv som ger humanitär service, verkar för högt ställda etiska krav inom samtliga yrkesområden och bidrar till fred och samförstånd i världen. Rotary har idag ca 1,2 miljoner medlemmar i drygt 31 000 klubbar i 166 länder. Rotary är en politiskt och religiöst obunden organisation. Rotary grundades 1905.

I Laholm finns Laholmsbuktens Rotary som träffas en gång i veckan på Gröna Hästen här i Laholm.

Kommentera sidan

Innehållsansvarig: Anna-Lena Karlsson
Sidan granskad den 29 oktober 2020