Du är här: Start / Nyheter

Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

SMHI utfärdade klockan 11.26 klass 3-varning för extremt höga flöden i Lagan från biflödet Bolmån, sjön Kösen till mynningen i havet i norra Mellbystrand. Enligt prognosen fortsätter nivåerna att stiga än mer.

Klass 3-varning innebär extremt höga flöden i vattendrag på en nivå som uppkommer i snitt vart femtionde år. Medför allvarliga översvämningsproblem.
Läs mer här:

Nyheter från Laholm

 • Klass 3-varning för höga flöden i Lagan

  Publicerad den 25 februari 2020
 • Kökspersonal lär sig mer om vegetariska rätter

  Publicerad den 21 februari 2020

  Det luktar gott men lukten är svårbestämbar. Kanske inte så konstigt med tanke på vad som puttrar i grytorna. Kommunens måltidspersonal lär sig tillaga nya vegetariska rätter. Anrättningar kryddas, smakas av och bedöms.

 • Invånarantalet fortsätter att växa

  Publicerad den 21 februari 2020

  Laholms kommun fortsätter vara en populär plats att bo i och flytta till. Invånarantalet i kommunen fortsätter att öka under 2019 visar helt färska siffror från Statistiska centralbyrån.

 • Deltidsbrandmän i företaget - en vinst på många sätt

  Publicerad den 20 februari 2020

  En vinst för samhället och en vinst för företaget. Så ser Heléns rör i Knäred på sin långvariga tradition med anställda som också är deltidsbrandmän.

 • Njut av keramikern Börje Jacobssons hantverk 22 februari – 17 maj

  Publicerad den 20 februari 2020

  Börje Jacobsson föddes i skånska Borrby och började jobba med keramik redan som 14 åring på Krukmakaren i Ystad. På 1950-talet kom Börje till Laholm som drejare hos nystartade Jani-keramik.
  Nu kan du se utställningen om Börjes hantverk på Laholms keramikmuseum på Teckningsmuseet lördag den 22 februari till och med söndag den 17 maj.

 • Halland Opera och Vocal Festival

  Publicerad den 20 februari 2020

  Den fjärde upplagan av Halland Opera & Vocal Festival arrangeras 20–22 februari i Halmstad och Laholm. I ett internationellt program presenteras ledande artister och ensembler i kammarkonserter, musikdramatik och utforskande ljudexperiment. Det blir tre fullspäckade festivaldagar med spännande och vackra föreställningar där nyskapande opera och vokalmusik står i centrum.

 • Ny tjänst för utveckling av besöksnäringen

  Publicerad den 19 februari 2020

  Besöksnäringen är en av Sveriges snabbast växande näringar, inte minst i Halland. Laholms kommun är angelägen om att haka på denna tillväxt och inrättade nyligen en tjänst som destinationsutvecklare.

< Föregående12345...