Du är här: Start / Nyheter

Nyheter från Laholm

 • Öppen förskola på gymnasiet

  Publicerad den 18 oktober 2017
 • Föreläsningar om funktionsnedsättning

  Publicerad den 13 oktober 2017

  I höst arrangeras två föreläsningar av Föräldrar emellan i Laholm under temat neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Den första föreläsningen hålls den 16 oktober i aulan på Campus Laholm.

 • Öppet hus på Osbecksgymnasiet

  Publicerad den 9 oktober 2017

  Lördagen den 14 oktober klockan 10-13 är det Öppet hus på Osbecksgymnasiet i Laholm. Då ges tillfälle att bland annat se de ombyggda lokalerna för skolans praktiska program.

 • Start för höstens yrkeskaféer

  Publicerad den 4 oktober 2017

  Snart drar höstens yrkeskaféer igång i Osbecksgymnasiets lokaler på Campus Laholm. Första tillfället är den 17 oktober, och det vänder sig till dem som vill veta mer om skola och barnomsorg.

 • Hur trygga är kommuninvånarna?

  Publicerad den 3 oktober 2017

  Känner du dig trygg i ditt hem, orten du bor på och i kommunen i stort? Det vill Polisen i Laholm och Laholms kommun få svar på för att få en bild av invånarnas upplevda trygghet. Under september och oktober kan alla svara på en enkät som nås vi länk på denna sida. Svar kan också lämnas via blankett på Medborgarservice i Laholms stadshus.

 • Miljöstrateg på Sverigemiddag

  Publicerad den 29 september 2017

  Miljöstrateg Margareta Lindgren, ordföranden i Knäreds forskarring och hembygdsförening Rolf Åkesson och kulturentreprenör Daniel Sanjay Ohlsson har gjort betydande insatser i Laholms kommun. Så betydande att de bjöds in till Kungaparets Sverigemiddag på Stockholms slott. För en vecka sedan satt de tillsammans med närmare 180 andra gäster från landet vid kungligt dukade bord i rummet Vita havet.

 • Näringslivsklimat 2017

  Publicerad den 26 september 2017

  Laholms kommun placerar sig på plats 29 bland rikets 290 kommuner i det sammanlagda resultatet hos Svenskt näringslivs ranking av näringslivsklimatet 2017. Sedan föregående år är det en tillbakagång med 12 placeringar.

< Föregående1234567...