Du är här: Start / Nyheter

Nyheter från Laholm

 • Polisen varnar för bedragare

  Publicerad den 20 januari 2020

  Bedrägerierna mot gamla människor, där personer kontaktar dem och uppger sig för att vara poliser, nådde i helgen Laholm. Två kvinnor i 90-årsåldern drabbades.
  Kommunpolis Kristian Nilsson och ansvariga för hemtjänsten i Laholms kommun uppmanar därför alla äldre personer att vara på sin vakt.

 • Stafett belyser näringslivet

  Publicerad den 17 januari 2020

  En jättebra satsning som med ett enkelt och annorlunda grepp belyser företagsamheten i Laholms kommun. Dessutom tror jag att den på sikt kan få fler att starta företag.
  Stefan Andersson, ordförande i Företagarna i Laholm och ägare till Svens livs i Skummeslövsstrand, är först ut att intervjuas i näringslivsenhetens företagsstafett.

 • Välkända politiker har avlidit

  Publicerad den 15 januari 2020

  Två välkända politiker i Laholms kommun, Christian Wahl (M) och Kent-Arne Andersson (C), har avlidit under den senaste tiden.

 • Nytt medborgarlöfte

  Publicerad den 15 januari 2020

  Nyligen undertecknades årets medborgarlöfte mellan polisen och Laholms kommun. Liksom i tidigare löften lovar man att tillsammans höja kommuninvånarnas upplevda trygghet. Det görs genom bland annat mer synlig polis, särskilt i vissa utpekade områden i Laholm.

 • Biträdande kommunchef/kanslichef

  Publicerad den 7 januari 2020

  Kommunens nya biträdande kommunchef och kanslichef är tillbaka där allt började en gång.

 • Laholm på topp-tio-lista

  Publicerad den 19 december 2019

  Laholm är landets tionde bästa småhuskommun sett utifrån ett småhusperspektiv. Den placeringen ges kommunen i tidningen Villaägarnas nyligen publicerade undersökning, den första av sitt slag med denna inriktning.

 • Kommunen klättrar i "Bästa tillväxt"

  Publicerad den 18 december 2019

  Laholms kommun klättrar i kreditupplysningsföretaget Synas årliga genomgång "Bästa tillväxt" av hur aktiebolagen utvecklas i landets kommuner. Nu ligger kommunen på tredje plats i länet, en placering bättre jämfört med fjolåret.

< Föregående1234567...

Länk